Автор
Woman.bg

Новото видео към песента “Oceans” на Рут Колева

Видеото към песента “Oceans” на Рут Колева е вече достъпно в интернет. Новата продукция оправда напълно големите очаквания на феновете, нареждайки се сред най-качествените парчета правени някога в България.

Напълно заслужено “Oceans” привлече вниманието на гуруто в съвременната световна музика – Марк Ронсън. Английският изпълнител и продуцент, носител на 5 награди грами, „откривател” на легендарната Ейми Уайнхаус и автор на един от най-големите хитове за 2015г. (“Uptown funk”) поздрави персонално Рут, заявявайки, че песента “Oceans” е негов личен фаворит.

Продукцията привлече положителните реакции на десетки български музикални критици, изпълнители и журналисти. Любен Дилов – син написа: „Обичам Рут и музиката й, защото с всичко, което прави постоянно ми казва, че когато престанеш да бъдеш това, което околните очакват от теб, можеш да бъдеш всичко.“

Музиката и текста на парчето “Oceans” са дело на Георги Линев и Рейчъл Роу. В записите на песента участват също и музикантите от Софийската филхармония с диригент Владимир Джамбазов. Талантливият български екип реализира продукцията в едни от най-едни от най-добрите звукозаписни студиа в света –„Red Bull”в Лос Анджелис. Музикален продуцент на целия албум е Георги Линев, който LA Weekly нарежда в класация за най-обещаващи продуценти за тази година.

Красивата загадачност и романтика на остров Самотраки в Гърция придават усещането за дълбочина и свобода във видеото към песента, дело на Георги Манов и „Clamer Studio”. Главната мъжка роля в клипа изпълнява моделът и музикален изпълнител Виктор Симсонов.

Комбинацията между стилистиката, страхотния саунд и перфектния английски език в парчето превръща продукцията “Oceans” в сериозна конкуренция на едни от най-актуалните световни хитове днес.

С представянето на клипа Рут анонсира и своя следващ голям проект. Това е дългоочаквания концерт-промоция на предстоящия нов албум в Зала 1 на НДК на 28 Януари 2017. Билети за събитието са вече в продажба наhttp://www.ticketportal.bg/podujatie_search.asp?ID=43827Певицата сподели, че концертът ще бъде най-голямата й продукция до момента, в която феновете ще имат възможността да чуят също и едни от най-големите български музиканти в компанията на симфоничен оркестър.

Песента Oceans събра повече от 60 000 слушания само за ден от нейното пускане в саундклауд.