Автор
Woman.bg

Ново разкритие: Какво раздели Николета и Азис?

За всички почитатели на Николета и Азис бе истинска изненада фактът, че двамата прекратиха своето приятелство.

Първоначално се смяташе, че причината за раздора между двамата е срамни кадри от телефона на Азис, които Николета показала в предаването си, без да иска неговото разрешение.

В последното си интервю, Лозанова обаче твърди, че не е имало скарване, а поводът двамата вече да не са толкова близки е съвсем друг:

„Жаждата му за нови емоции. Той изпитва нужда да бъде в нова среда, да черпи позитиви от всичко около себе си и аз само мога да му се възхищавам за това му умение да влиза под кожата и на най-дебелокожите!“, споделя Николета пред сп. LOVE Style/

Лозанова призова да почитателите на тандема им да не тъгуват, тъй като един ден „въртящото се колело пак ще дойде в изходна позиция“. „Тук е моментът да го поздравя за отлично свършената работа по заснемането на клипа с Алисия. Поласкана съм, че режисурата е моя! Ролите, сцените им с Алисия, цялостната визия... Той напълно се довери на моя усет и виждане“, заключи иронично Лозанова.

Ники коментира и слуха, че причината е в яке на Валери, което Азис върнал скъсано: "Нещата се свеждат до принципност и отговорност към чуждото, но това не е повод за скарване, просто за моментно неподдържане на отношения, което е в следствие на доста стечения на обстоятелствата.