"Мистерията Еньовден" се мести в зала 1 на НДК, където ще се играе в три поредни вечери - 8, 9 и 10 април 2014 г. Началото е в 20 ч., а цените на билетите - между 20 и 50 лева.

В страната пък скоро се очакват датите за представленията в Пловдив, Варна и Бургас. Разгледай още кадри от най-новия спектакъл на Нешка Робева и снимки на участниците в него.

Първата новост е присъединяването на бенд, който да свири на живо, а зала 1 позволява всички да се насладят на музиката, създадена специално за спектакъла.

Еньовден, на който е посветен новият спектакъл на Нешка Робева, е традиционен празник в народния календар, който се отбелязва на 24 юни, когато източноправославната църква почита св. Йоан Кръстител. Съвпада с лятното слънцестоене. Смята се, че на този ден различните треви и билки имат най-голяма лечебна сила, особено по изгрев слънце.

Нешка Робева и рокпевецът Звездомир Керемидчиев на премиерата на новия й спектакъл "Мистерията Еньовден" в столичната зала "Арена Армеец", 19 декември 2013 г. Зрителите я аплодираха на крака и бисът продължи над половин час