“Това за мен не е просто поредният проект, песен и клип, които ви представям. За мен работата по него беше истински вълнуващо преживяване, което ме докосна по начин, който не съм подозирала, че е възможно да изпитам”, споделя певицата.

Видеото е заснето в Куба, а за участниците в него тя разкрива, че това са обикновени хора, с които се е запознала по време на престоя си и сами са изявили желание да се включат в реализирането на кадрите.

“Това са хора, които чувстват музиката с душата и тялото си, които запяха и затанцуваха под ритъма на “Хавана Тропикана”, допълва още Галена.

Музиката и аранжиментът са дело на Кости, а текстът е на Росен Димитров. Режисьор на клипа е Георги Манов, с когото Галена работи през последните години.

“Надявам се тази песен да бъде един от прекрасните спомени на вашето лято и винаги да се усмихвате, когато я слушате”, допълва още изпълнителката.

В официалния канал на телевизия “Планета” – Planeta Official вече може да бъде гледан видеоклипът, който успя да очарова зрителите.

Източник: Blife