Много неща можем да кажем по адрес на екранния Крисчън Грей - Джейми Дорнан - че е на първо място сексапилен, алфамъжкар, силен и...деспотичен.

А каква къща би си избрал подобен лъмбър в реалния живот? Разбира се, горска къща в планината, подобно на пещерата, която е обитавал в самото начало на живота на земята.

Представяме ви новия дом на красавеца Джейми Дорнан - в закътаната английска местност Котсуолдс, където той възнамерява да се премести с жена си Амелия Уорнър и дъщеря им Дулси.

Великолепната къща ще бъде на стойност 1,75 милиона паунда и ще бъде на три етажа, заедно с 5 спални, плувен басейн и тенис игрище, двоен гараж и невероятна градина.

Селцето е отдалечено от града и местните вече са споделили пред журналисти, че са виждали звездата и семейството му на огледи, но все още не могат да повярват кой ще бъде новия им съсед.

"Ако не ни бяха казали, че това е актьор, и то известен, никога нямаше да разберем, той се държа много земно и дори посети местния пъб", разкриват те пред микрофона на британски журналисти.