На елегантно и горещо ревю верига магазини MAXSPORT представи новите тенденции в банските облекла за сезон Лято 2015. Събитието бе част от инициативата Fashion's Night Out на Diners Club International First Lady и Fibank.

Магазинът на MAXSPORTна бул. „България" № 81 Г – вносител за България на марки като Emporio Armani, Banana moon, Atomic, Halti, Fischer - посрещна своите гости в топла атмосфера с морски привкус и горещи емоции. Лятната атмосфера бе изискано завършена от пенливо вино и нежни сладки изкушения от шоколатиер Ради Стамболов.

Членовете на клуба Diners Club International First Lady първи видяха най-актуалните спортни и плажни костюми на Emporio Armani и Banana Moon.

Биляна Йотовска и горещите модели от "Сикрет гардън шоу" потопиха гостите в света на лятото, като представиха по нетрадиционен начин цветните и пищни облекла и аксесоари, смелите мотиви и изобилието от принтове върху висококачествени материи.

И през този сезон Banana Moon не изневериха на себе си и заложиха на ярките и живи цветове. Колекцията от бански костюми на ЕА7 по традиция са стилно издържани и сексапилни, дръзки и впечатляваши, залагайки едновременно с това на главното - комфорта.

Събитието събра заедно любителите на висшата мода и ценителите на изискания вкус. Сред гостите камерите запечатаха присъствието на Александра Жекова (сноубордист), Екатерина Генова (Изпълнителен директор, БНТ 2), актьора Башар Рахал, доц. Малина Петкова и ПР експерта Ива Екимова.

Дамите, притежаващи картата Diners Club International First Lady от „Дайнърс клуб България" се възползваха от специална отстъпка в размер на 15% от цената на дизайнерските модели в MAXSPORT.

„Дайнърс клуб България" предлага карта Diners Club International First Lady, която дава специални преференции за дами в редица магазини в България.