Автор
Woman.bg

Нови продукти за грим от серията ARTISTRY™ на Amway

В навечерието на предстоящия празничен сезон българската жена получава прекрасна нова възможност да засияе с перфектен стилен грим благодарение на новите продукти, които една от най-големите световни компании за директни продажби Amway представя на нашия пазар.

За да направи трепетно очакваните Коледни и Новогодишни тържества още по-бляскави и изпълнени с красота за всички дами в България, Amway разширява своята луксозна серия за грим ARTISTRY™ с три нови попълнения в категорията ARTISTRY EXACT FIT™ - BB Крем, Усъвършенстваща пудра на прах и Компактна пудра и нов ARTISTRY™ автоматичен молив за устни.

Безупречният макиаж започва с постигането на равномерен и сияен тен на кожата. Тук на помощ идва ефирната лека формула на ARTISTRY EXACT FIT™ ВВ крем на Amway, която усъвършенства кожата и прикрива несъвършенства като петна, разширени пори и фини бръчки.

BB кремът хидратира трайно и в дълбочина, благодарение на ексклузивна липозомна технология на Amway с вода от норвежките фиорди. Клиентите получават продукт, който е подходящ за всеки тип кожа, предпазва от ултравиолетовите лъчи със слънцезащитния фактор SPF35 UVB/ UVAPA+++ и най-важното - позволява по-лесно и по-равномерно последващо нанасяне на фон дьо тена.

Важно, особено за празничната визия, е гримът да е фиксиран дълготрайно, без да се допуска омазняване и лъщене. За постигането на траен матов завършек Amway сюрпризира с две разновидности пудра ARTISTRY EXACT FIT™ - усъвършенстващата пудра на прах и класическата компактна пудра.

ARTISTRY EXACT FIT™ Усъвършенстваща пудра на прах придава полиран и същевременно естествен вид на грима и прикрива несъвършенствата на кожата, като контролира омазняването и лъщенето. А ARTISTRY EXACT FIT™ Компактна пудра от своя страна дава естествен матов завършък, който изглежда натурално, без сплъстяване и утежняване. Нейната копринена формула идеално се съчетава с повечето тоналности на цвета на кожата.

Всички нови продукти на ARTISTRY EXACT FIT™ са разработени на основата най-добрите естествени съставки и ползват най-модерните научни технологии. Формулите им комбинират фино балансирани Таитянски перли и Оптични призми, които наподобяват естествената кожа, и дават идеална текстура с невидимо покритие, което нежно отразява светлината.

В допълнение към новите ARTISTRY EXACT FIT™ продукти, Amway предлага и новия ARTISTRY™ автоматичен молив за устни в три различни нюанса.

Той позволява всяка дама да очертае прецизно устните си, като предотвратява размазването и разтичането на червилото. Модерният дизайн на молива с интегрирана полезна четчица за перфектно разнасяне, осигурява удобство и лекота на ползване, без да е необходимо допълнително подостряне.

Повече информация за новите продукти на ARTISTRY™ може да намерите на следния линк: https://www.amway.bg/ARTISTRY™

Всички продукти на ARTISTRY™ се продават единствено и само чрез мрежата от партньори на Amway в България. На уебсайта на компанията www.amway.bg ще откриете допълнителна информация както за продуктите, така и за опциите за закупуване и възможностите за бизнес, които Amway предлага.

За Amway

Amway е компания номер едно за директни продажби в света, отчитаща глобални продажби на стойност 10.8 милиарда долара през 2014 г. според Direct Selling News Global 100 и е изградена въз основа на усилията на повече от 3 милиона Amway партньори и повече от 21 000 служители в над 100 страни и територии по света. Основана през 1959 г. от предприемачите Рич ДеВос и Джей Ван Андел, и базирана в Ейда, Мичиган, САЩ, Amway предлага продукти и бизнес възможности, подкрепени от глобален агробизнес, производство и логистична верига за доставки. Повече от 900 учени, инженери и технически експерти работят в 75 лаборатории за изследване и проверка на качеството в цял свят, с цел да поддържат развитието на нови продукти и да създават култура на високи научни постижения. Най-продаваните марки на Amway са витамините, минералите и хранителните добавки NUTRILITE™, серията ARTISTRY™ за цветна козметика и грижа за кожата, както и системите за пречистване на водата eSpring™.