Новият мултибранд магазин Week&Shop MDL в Mall Plovdiv събра специални гости на ексклузивно соаре във вторник.

Вечерта мина под мотото „Bloom into Beautiful” и бе посветена на симбиозата между мода и красота.

Събитието разкри най-актуалните визии за сезона с ревю, представящо тренди предложения от колекции пролет/ лято 2014 на Weekend by Max Mara, Furla, iBlues, Marella, Marc Cain, MAX&Co. и Pennyblack. Те бяха допълнени от любимите на всички чанти Furla. Присъстващите на незабравимото шопинг изживяване имаха възможността да получат професионални съвети за визията си от модни експерти. Освен това всеки един от гостите можеше да се възползва от лична консултация за грижа за кожата и грим със специалист на козметичния бранд SISLEY. От френската топ марка за фито-козметика представиха и последните новости в областта на красотата. Специален гост на събитието бе д-р Ангел Енчев, който бе очарован от креативната атмосфера, в която гостите трепетно очакваха да научат новостите в модата и в грижата за кожата.

Безценните модни и козметични съвети, които гостите получиха, бяха акомпанирани от чаша вино от екслузивната селекция вина на реномираната винарна „Драгомир”, както и от вкусните хапки на ресторант-градина „Филипополис”.

Всички клиенти на Week&Shop MDL участваха и в изкушаваща томбола за страхотни награди - ваучер на стойност 300лв. за Week&Shop MDL Mall Plovdiv, две разкошни чанти Furla и бутилка вино от Винарско имение „Драгомир”.