Бъдещето има нужда от извор, начало Иновациите изискват традиция. Да преоткриеш себе си, оставайки верен на себе си.

Това е един от крайъгълните камъни на почти 100-годишното развитие и корпоративна култура на Roca. Така днес с „Нови хоризонти“ Roca преминава в бъдещето, като показва начини и решения за проектиране на банята по един интелигентен и устойчив начин, като същевременно се фокусира върху потребностите на клиентите. Ние сме много щастливи да ви отведем на това пътешествие. Заповядайте и се надяваме, че вие очаквате с нетърпение всичко, което имаме да ви покажем на ISH 2015.

Колекцията Inspira, новият материал FINECERAMIC®, изработените по поръчка решения SURFEX® и цялостния експертен опит представен в областта на зоната за лична хигиена са само част от новостите Roca, които могат да открият посетителите на ISH 2015.

Roca остава вярна на своите водещи идеали за иновации, дизайн, производство и устойчивост, и превръща тези концепции в нови решения за банята показани на изложението ISH, което се провежда във Франкфурт от 10 до 14 март тази година.

ISH е най-важното световно търговско изложение за индустрията за банята. Тази година, Roca кани посетителите да влязат в света на „Нови хоризонти: Бани. Емоции. Решения“ и показва подхода за многообразие, дизайн, качество на производство и ангажимент за устойчивост, които са в основата на всеки един от продуктите.

Колекцията Inspira и Събирането и FINECERAMIC®: една комбинация мечта

На ISH 2015, Roca с гордост представя нов начин за създаване на колекция за баня: лесна за употреба и поддръжка система, осигуряваща индивидуални решения в отговор на специфични очаквания. Новата колекция Inspira предлага гъвкавост, ефективност и експлоатационни качества в гама от продукти, които покриват всички нужди за банята. Колекцията включва трите най-важните форми в дизайна на банята: кръгла, меко заоблена и квадратна, напълно съвместими помежду си, за да предложат безброй възможности за индивидуален стил и комфорт в банята.

Новите материали, разработени от Roca са особено актуални в тази колекция. Колекция Inspira включва функционални и изтънчени умивалници от FINECERAMIC®, изключително висококачествен керамичен материал на Roca който позволява по-голяма прецизност, сложни дизайнерски детайли и форми, които преди това не биха били възможни за изработка. Произведените продукти са по-леки и с до 30% по-здрави в сравнение с конвенционалните продукти от фин шамот, хигиенични и устойчиви на абразивни почистващи продукти.

Всички тоалетни и бидета в серията Inspira са разработени, за да отговорят на очакванията на пазара. Стенни тоалетни включват новото поколение на тоалетни Roca без ръб, високо интегриран дизайн със скрито закрепване и тънки седалки и капаци, изработени от дълготраен SUPRALIT®, патентована от Roca фенолна смола, който предлага подобрени свойства за хигиена, здравина и издръжливост в сравнение с конвенционалните седалки и капаци (урея смола).

Цялостен експертен опит в областта на зоната за лична хигиена

Roca е най-големият производител на тоалетни в света. Нейната глобално присъствие и дълго наследство носи доверие и опит, който ще продължава да вдъхновява международен екип за развитие, за да оптимизира технологиите чрез иновации. Непрекъснато се стремим към най-доброто решение за всеки пазар, иновациите ни включват:

Смарт тоалетните Roca: Авангардни интегрирани тоалетни с биде, предлагащи уникално уелнес преживяване. То използва тънка и лесна за употреба технология с интелигентни и напълно приспособима функции за естествено усещане за ежедневна хигиена и комфорт.

Новото хигиенични тоалетни без ръб на Roca, създадени да постигнат перфектно измиване с ниска консумация на вода. В съответствие с тенденциите на пазара и за да предложи по-голям избор, Roca вече е включила тази опция в колекциите Nexo, The Gap, Debba и новата Inspira.
Иновативната и лесна за инсталиране тоалетна Roca In-Tank® интегрира казанчето в тоалетната чиния.



Нови смесители и решения за зоната на душа

Roca проектира, разработва и произвежда цялата си портфолио от смесители в своите 10 фабрики, разположени на четири континента. Компанията гарантира най-високо качество и най-нови технологии икономия на вода и енергия, комфорт и здраве

Тази година на ISH, Roca представя нови линии и модели, специално предназначени да отговорят на изискванията за обществени съоръжения и места. Такива са L20-E и L90-E - електронни смесители, които позволяват температурата на водата да бъде предварително зададена и контролирана. Други новости са Atlas, L90C и колекция Lanta, както и решенията за душ Raindream, Plenum и Deck, които съчетават комфорт и ергономичност, и са оборудвани с технология Cold Start на Roca и ограничители на водния поток за пестене на вода и енергия.

SURFEX ® и STONEX®: Портал за решения, изработени по поръчка

Адаптивност е един от фокусите на зоната „Направено по мярка“ на щанда на Roca на ISH 2015. Там Roca представя новите материали SURFEX ® и STONEX®, идеални възможности за изработени по поръчка решения, които предлагат голяма гъвкавост при адаптирането на продукти за баня към специфичните изисквания на всяко пространство.

Колекцията Modo е първата в каталога на Roca, която предлага умивалници, вани и душ корита, изцяло направени от материалът „направено по мярка“ SURFEX®. Неподвластният на времето дизайн на колекцията върви ръка за ръка с изключителното качество на материала. Една проста система позволява конфигурация в съответствие с нуждите и изискванията на всяка баня. Колекцията Modo включва опция тоалетна или биде комбинация със SURFEX® глазура, която предлага същия вид и усещане като материалът SURFEX® сам по себе си. С тази характеристика Roca предлага цялостно решение баня в матово покритие.

Душ коритата Helios и Terran, произведени от Roca STONEX®, също са някои от предложенията „направена по мярка“, представени от Roca, Такова предложение е новият параван за душ Aerea. Той се адаптира към широка гама душ корита, което го прави решение за всяка баня.

Плочки

Вдъхновени от тенденциите за дизайн на най-елегантен и стилен интериор, Roca представя ексклузивно нови серии плочки, Те включват сериите Traveller и October, които възпроизвеждат покритие от естествени камъни, и Borneo и Botania, вдъхновени от естествената елегантност на дърво. Всяка от тези серии висококачествени плочки са подходящи както за вътрешна, така и за външна употреба.

Roca

Roca е компания за дизайн, производство и маркетинг на продукти за баня, подови и стенни керамични облицовки, в услуга на секторите архитектура, строителство и интериорен дизайн.

Фирмата има повече от 21 000 служители и 77 производствени предприятия и присъства в повече от 135 страни по света.

Групата, изцяло испанска собственост, е пазарен лидер в Европа, Латинска Америка, Индия и Русия. Тя също е основен конкурент на пазара в Китай и останалата част от Азия, Африка и Близкия изток. Roca е световен лидер в своя бизнес сектор.