Майчинската роля на Ким изглежда й се отразява много добре. Въпреки че много по-рядко се появява пред обективите на камерите, отколкото преди да роди, риалити звездата се радва на малкото свободно време със своята любов Кание Уест.

Двамата прекарахата романтична вечеря в Лос Анджелис преди няколко дни и бяха засечени от множеството папараци, напускайки ресторант „Hakkasan”.



По всичко личи, че 32-годишната брюнетка не бърза да се връща на работа и изцяло се наслаждава на сладките мигове със своята принцеса Норт Уест.

Младата майка обаче реши да демонстрира една романтична и женствена визия, отделяйки време и на Кание, който според приятели е един страхотен баща.

Нека ви припомним, че преди месец известната звезда реши да се изруси, стъпка, която не всички нейни фенове одобрявят. Все пак Ким беше сред най-известните брюнетки в света!

Четете още: Така или иначе: Ким Кардашиян стана блондинка

Мама Ким изглежда доста се е вталила и гордо показва сексапилната си фигура, облечена изцяло в бяло и залагайки на така актуалното за този сезон бледо розово палто на Céline.

Дамската чанта на Balenciaga и обувките на Azzedine Alaïa са страхотно допълнение към нежната й визия.

Четете още: Кание натиска Ким за второ дете

Вижте кои други известни дами са почитателки на бледо розовото палто:

Ева Мендес

Фиърн Котън