През 70-те години на ХХ век жените осъзнават, че са пренебрегвани несправедливо и правят опити да го показват по всякакъв начин. Един от най-кресноречивите им методи е модата. От това време познаваме и някои от иконите в модата – Джейн Бъркин, Бианка Джагър, Бриджит Бардо и Фара Фосет. Това са все жени, които са достатъчно смели, за да носят къси поли с високи платформи. И благодарение на тези дами днес сме свободни да бъдем женствени, но понякога това ни коства болка и твърде много усилия.

Обувките Flogg са истинска революция, сред дамските аксесоари. Те са изключително удобни, заради дебелата си подметка и в същото време придават женственост. Те могат да бъдат открити вече и у нас, като не е изненада, че магазинът за ценители - notosgalleries - е единственият, който е включил марката към колекцията си от модни шедьоври.

За направата на всеки един чифт се използват качествен дървен материал и естествена кожа. Майсторите ги изработват с голямо внимание към детайла и удобството.

Моделът все още е в очакване на патента си, а негов създател е дизайнерката Карол де Леон. Имайки възможността да създаде обувки, тя искала те да бъдат удобни и женствени. Един ден Карол нахвърлила скица на обувките, подбрала материалите, от които да бъдат изработени и така били създадени прекрасните Flogg.

“Мисля, че е време светът да разбере, че модата и удобството не са две взаимоизключващи се понятия. Това, че едни обувки са удобни и можете да танцувате с тях цяла нощ не означава, че те не са произведение на изкуството, или че сте направили компромис с визията си. Не е задължително изисканите обувки да са неудобни, трудни за носене и да изглеждат странно. Мисля, че когато една жена се чувства комфортно, тя има повече енергия да постигне целите си и да бъде успешна. Щастлива съм, защото в социалните мрежи получавам отзиви и се допитвам до дами от всякакви възрастови групи – между 19 и 60 години. Всички те ежедневно ме засипват с позитивни съобщения, относно работата ми и не спират да ме поздравяват.“ споделя самата Карол де Леон.

Новите Flogg задоволяват напълно нуждата на всяка жена да бъде красива и изящна и в същото време да се чувства комфортно. Животът е твърде кратък, за да жертваме удобството си за красотата!

Знаем, че на всяка цена ще оцените подобен тип обувки. Затова ви каним на втория етаж на магазин notosgalleries, където ще можете да пробвате всеки чифт от колекцията Flogg и да изберете съвършения за вас и вашия стил.