23-годишна украинка е истинската Барби, писаха британските медии.

Става дума за известната красавица Валерия Лукянова, която отдавна се радва на огромна популярност в родината си.

Хубавицата е родена на 23 август 1987 г. В Мрежата е известна и под псевдонима си Amatue, под който води блог и дори записва парчета с друга хубавица. Валерия е завършила университета в Одеса в Архитектурно-художествения факултет.

Валерия е с мерките на кукла Барби, но в човешки вариант - висока е 170 см, тежи около 42 кг, косите й са руси, очите й са зелени, гръдната й обиколка е 88 см, талията й е 50 см, ханшът е 88 см. Носи обувки номер 35.

Вече е омъжена, пише Монитор. Както самата тя разказва за себе си, тя има разностранни интереси, пада си по езотерична литература, интересува се от човешките взаимоотношения, от спорт, мода и от красота.

Украинската Барби работи като модел, а от 2007 г. пее в стила ню ейдж. Валерия Лукянова обяснява на феновете си, че не бива да гледат само външната красота, която тя притежава, защото по-важното у човека е душата му.

Британските медии обаче се усъмниха доколко красотата на Валерия е истинска, като коментират, че вероятно се е подложила на редица пластични операции, за да постигне приликата с Барби.

Още снимки на Валерия можете да видите тук