Автор
Woman.bg

Новата Барби е на 16 г и твърди, че няма операции

Запознайте се с Лолита Ричи, най-малката Жива кукла Барби, която се появи на медийния небосклон преди дни.

Лолита е на 16 г. и е от Киев, Украйна. Талията на момичето е само 50 см, Ричи носи контактни лещи, които правят очите й да изглеждат кукленски.

Тийнейджърката твърди, че външният й вид не е резултат от пластични операции или Фотошоп, а е съвсем естествен.

"Имам невероятни черти и съм подобрила само една от тях. Големите ми гърди са напълно естествени, въпреки че понякога се случва да нося повдигащ сутиен, за да изглеждат по-добре". споделя Лолита.

Четете още: Най-известните живи кукли

"Имам страхотна фигура и не спазвам никакви диети. Хапвам каквото има в хладилника, независимо дали е наденица или някакъв плод" - допълва тя.

"Започнах да нося достъпни лещи и грим. Майка ми е била актриса, затова взимам назаем някои от нейните перуки. Чувствам се добре и имам самочувствие. Много жени искат да изглеждат така, както изглеждам аз".

"Смятам, че съм постигнала най-добрата визия от всички останали. Аз съм истинската жена-вамп. Дори не съм чувала за Валерия Лукянова" - споделя още момичето.

Четете още: Живата Барби показа майка си

Интересен е фактът, че майката на Лолита напълно подкрепя ексцентричната визия на дъщеря си. Аня Ричи дори е неин личен фотограф, тя е автор на всички снимки, които тийнейджърката качва в руската социална мрежа VK, в която се радва на сериозен почитателски интерес.

"Майка ми няма нищо против начина, по който се обличам. Тя ми позволява да нося каквото си поискам и се гордее с това как изглеждам".

Относно мъжете момичето споделя: "Нито едно момче от училище не ми допада, въпреки че те всички ме харесват. Не смятам, че са достатъчно добри за мен и че са достатъчно умствено съзрели". "Искам да бъда с мъж на място, който да бъде учтив, чувствителен и да не бяга от проблемите. Освен това държа да има коса, не харесвам плешиви мъже" - допълва Лолита.

Как бихте коментирали визията и изказванията на най-новата жива кукла Барби?