Сиара е сред любимите ни изпълнителки и звездни майки. Допадат ни нейните песни, танци, чувство за хумор и позитивно излъчване.

За съжаление не всичко в личния живот и кариерата на Сиара е вървяло по мед и вода, но тя винаги събира сили и мотивация да продължи напред.

Примпомняме ви, че само три месеца след раждането на първото им дете Сиара реши да приключи връзката си и да развали годежа си с рапъра Фючър, защото той й изневерил.

Певицата роди сина им през май миналата година.

Четете още: Звездните бебета на изминалата 2014-та година

* Фючър и Сиара

"Моят син е най-хубавото нещо, което ми се е случвало в живота", каза Сиара. "Той е е невероятен, изпратен от небесата. Аз наистина чувствам цялата тази любов."

29-годишната звезда споделя, че в момента е на нов етап от живота си и иска да изрази всичко, което чувства, чрез музиката си.

"Преди да имам дете, имах цели. Все още имам да постигам целите си, но сега с детето ми имам много повече цели за постигане. Така че не мога да губя времето си. Трябва да действам", обясни красавицата.

Но изглежда Сиара вече е загърбила бившния си приятел и е готова за нов мъж и сериозна връзка, която да я направи истински щастлива.

* Ръсел и Сиара

Изпълнителката на „Body Party“ се появи с куотърбека Ръсел Уилсън на официална вечеря в Белия дом вчера вечерта.

Сиара изглеждаше невероятно! Тя се бе спряла на нежно творение в цвят пепел от рози. Роклята подчертаваше перфектнатай фигура, а усмивката издаваше колко щастлива се чувства тя с Ръсел.

Щастливата двойка вече няколко пъти е засичана на различни събития. Освен това певицата няколко пъти е присъствала на мачове с участието своя нов любим.

Четете още: Да или не: Визията на Сиара?

Ръсел Уилсън от януари 2012 г. до април 2014 г. е бил женен за Аштън Мим.

* Аштън и Ръсел