Поредната жива Барби стана хит в социалните мрежи. Истерията, обхванала младите момичета, светкавично се разраства и все повече са тези, които се подлагат на редица промени, за да придобият кукленска визия.

След Валерия Лукянова от Украйна сега идва ред на друга нейна сънародничка да се окичи с "титлата" жива кукла. Става дума за 21-годишната Алина Ковалевская, чийто външен вид поразително наподобява този на популярната и обичана пластмасова играчка.

Алина Ковалевская

Алина Ковалевская е безумно обсебена от идеята да промени външния си вид до такава степен, че изцяло да заприлича на Барби. За разлика от Валерия Алина обаче не е намалявала талията си и не си е правила горна блефаропластика (за разширяване на очите), а визуално ги оголемява чрез грим.

Валерия Лукянова и Алина Ковалевская

Четете още: На какви пластични операции се е подложила всъщност Валерия Лукянова?

Алина Ковалевская

Ковалевская многократно е споделяла, че целта й е да прилича на кукла Барби в лице, а не в тяло.

Алина също като Валерия е от Одеса. Припомняме ви, че Валерия Лукянова е момичето, което се превърна в синоним на жива кукла. Тя постигна това не само посредством пластични интервенции, но и с цялостния си начин на живот - като се започне от дрехите и се стигне до интериора на жилището.

Въпреки това Алина заплашва да помрачи славата на своята сънародничка, колкото и огромна да е тя. Ковалевская е станала изключително популярна и дори е по рекламните пана на редица известни интернет сайтове, пише kliuki.ws.

Тя е активна и в руската социална мрежа vkontakte, където непрекъснато публикува свои снимки. Именно в мрежата тя всеки ден получава огромен брой коментари за поразителната си прилика с най-известната жива Барби и един куп предложения за брак.