Мъжете са полигамни по природа и се нуждаят от разнообразие в спалнята, но не всяка жена осъзнава колко различна може да бъде всеки път.

Дори и да сте заедно от доста време, можете да направите интимните изживявания вълнуващи както в първия ден. Сексолози представиха сексуален сценарии и образ за всеки ден.

Разбира се, не го прилагайте ежедневно, а инцидентно! Сами ще разберете кой образ направо влудява мъжа ви.

Клеопатра

В началото на седмицата е време за величествената владетелка на Нил. Приберете косата си на опашка ни използвайте ярък грим, като акцентирате върху очите. Нуждаете се от масивни златни бижута като пръстени, колиета и обеци. Клеопатра е известна с "разкрасителните си бани". Напълнете ваната във вашата баня и добавете любим аромат.

Лолита

Трябва да се сдобиете с невинен вид. Наблегнете на бялото облекло и светлия грим в комбинация с похотливо поведение.

Саманта Джоунс

Забрани тази вечер няма да има. Каквото пожелае вашият партньор трябва да го получи. Каквото пожелаете вие, трябва да го получите.



Спасителка от плажовете на Малибу

За да си представите по-добре ролята, в която трябва да влезете, представете си Памела Андерсън с ярко червен бански в "Спасители на плажа". Можете да измислите как да спасите половинката и от какво. Сексолозите съветват да пробвате спасение от сексуална скука или да направите някои еротичен масаж, за да влеете отново живот в "удавника".

Садо-мазо

В петък можете да бъдете по-строга, като заложите на кожата, а защо не и на белезниците.

Уикенд шоу

В събота се преродете в японска гейша, а в неделя покажете малко плът с вълнуващ стриптийз. /БГНЕС