Автор
Woman.bg

Нова биографична лента - „Домът на Версаче“

Поредния филм, свързан със света на модата е вече тук!

След „Септемврийски брой“ и „Дяволът носи Прада“ идва ред на „Домът на Версаче“ – биографичен филм за Донатела Версаче с Джина Гершон в главната роля.

Филмът проследява събитията след убийството на Джани Версаче през 1997 г. и борбата на сестра му Донатела да задържи позициите на семейния бизнес.

С нетърпение ще гледаме този филм, заради...

Джина Гершоу в ролята на безмилостната Донатела

Джина Г. е известна в Холивуд с прочувствената си актьорска игра във филми като „Убиецът Джо“, „Лице назаем“ и „P.S. Обичам те“. Излъчването й напомня на София Лорен и е перфектно за ролята на Донатела.

Страхотни костюми

Ще видим реплики на дрехите на Донатела, която винаги се е славела с безупречен стил и елегантност.

Грим и прически


Синоним на името Версаче е русата грива на Донатела. Макар в момента тя да изглежда доста екстремно, ще бъде интересно да видим предишните й превъплъщения, както и безупречния грим на мадам Версаче.

Страхотни декори и обстановка

Къщата на Джани, която в момента се продава, а някога е била сцена на декадентския му живот, е пословично пищна. Със сигурност част от снимките ще бъдат на място, което ще ни даде шанса да надникнем зад вратите на палата му.

Известни личности

Тъй като Донатела се познава с много известни лица, то със сигурност ще видим някои от тях във филма, изиграни от актьори, а защо не и от самите тях! Възможно е да видим звезди от ранга на Лейди Гага, Стинг, Елтън Джон и Уди Алън в компанията на Донатела Версаче.