Автор
Woman.bg

Нов скандал за ''Мис Плеймейт'': Джулиана Гани бойкотира конкурса

След скандала с еротичната танцьорка Вилиана, която с гръм и трясък напусна конкурса „Мис Плеймейт”, пловдивската участничка в Джулиана Гани също бойкотира надпреварата.

Според разочарованата „Мис Силикон” конкурсът е нагласен, а победителките вече са известни, информира "Марица".

Ето какво написа Гани във ФБ:

„С достойнство и гордо вдигната глава, заявявам,че няма да участвам в задкулисни машинации (в частност-"Miss Playmate"). От доверени хора разбрах, коя ще е първа, както втора, че и трета дори! Носителка съм на две престижни корони и не смятам, че не мога да бъда оценена достойно, и че трябваше по този подъл начин да използват името ми. Не смятам, че аз, както и други момичета от формата, сме пълнеж на конкурса, който отдавна е нареден и нагласен. Вместо посрамена от целия този фарс, предпочетох да се откажа навреме от този цирк и да дам шанс на останалите "кандидатки". УСПЕХ,МОМИЧЕТА!!!”

Четете още: Удивителната прилика на Николета с баба й

Силиконката засега не коментира коя ще е носителката на короната. Доскоро самата Гани се спрягаше за победителка. Преди седмица обаче колежката й Гентиана Халити хвърли бомбата, че новата плеймейтка ще е Вилиана. Тя разкри, че бившето гадже на еротичната танцьорка е платило 20 бона, за да спечели фаворитката му, а конкурсът да се проведе в неговото заведение.