Тази събота, 28.03, YALTA CLUB посреща една от големите звезди на норвежката електронна сцена - FINNEBASSEN! Ще открием пролетния сезон под саундтрака на любими тракове като “If You Only Knew” на Aaliyah, “Baby” на Brandy, както и тоталния хит „Touching me”! Като допълнение към звуците на FINEBASSEN ще се насладим на селекцията на младия резидент RUNO, чийто стил ще допълни перфектно съботната вечер.

За FINNEBASSEN сериозната игра стартира през 2008 година, когато оставя в миналото тийнейджърските си бийтове и започва с голям интерес да навлиза в света на истинската електронна музика, изграждайки постепенно своето характерно звучене, познато днес.

Продуцира музика и пуска по клубове в родния си град Осло в продължение на много дълго време, но през 2012 най-после получава заслуженото признание и музиката му излиза извън границите на Норвегия. Творенията му атакуват сцената, за която той си мечтаел толкова отдавна.

Уважавайки работата на своите колеги, FINEBASSEN посочва като свои вдъхновения артисти като MACEO PLEX, SOLOMUN, ART DEPARTMENT и още много от големите звезди на съвременната музикална хаус сцена. Но това, с което иска да впечатлява публиката е неговата собствена тежка басова хаус музика, благодарение на която в момента е резидент в най-добрите нощни дестинации на Осло Jaeger и The Villa.

Билетите за партито са на цена от 25 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg – Germanos, Пикадили, OMV, Office 1, На Тъмно, Билетен център НДК, Usit Colours - http://bit.ly/YALTA-TICKETS.