Дъщеричката на Ким Кардашиян и Кание Уест е само на годинка и половина, а вече има статут на истинска модна икона!

Ким и Кание са от хората, които искат постоянно да бъдат в центъра на вниманието и това им желание няма как да не се отрази и върху детето им.

Норт е едно от най-добре облечените бебета още от самото начало. Примпомняме ви, че майка й Ким беше затрупана с маркови бебешки дрешки веднага след раждането й.

* подаръци от дизайнерката Стела Маккартни

* подаръци от модна къща Hermès

Нори е от звездните деца, които могат да се похвалят със собствен стилист и шивач, които се грижат за перфектната й визия.

Гардеробът й е на стойност над 1 милион долара, а повечето от специално изработените за нея дрехи са все маркови - Givenchy, Gucci, Louis Vuitton, Кarl Lagerfeld. Малката сладурана дори да не подозира в какъв лукс живее...

Четете още: Норт Уест с къща за кукли за 35 000 паунда

Сега обаче, на 19 месеца, тя може да се похвали с първата си връхна дреха от естествена кожа и дълъг косъм.

34-годишната Ким и дъщеря й бяха засечени в Ню Йорк на излизане от модното ревю на Кание Уест за Adidas по време на Седмицата на модата в Ню Йорк.

Трябва да признаем, че амбициите на звездните родители са малко пресилени, граничещи с чиста лудост, защото според нас не е нормално дете на тази възраст да носи палтенце за близо 2000 долара!

С това темпо на развитие, можем да очакваме преди да се научи да говори, Норт Уест вече да има собствена колекция дизайнерски дрехи... Дъщерята на Ким и Кание е очарователна, а стилът й прилича на този на известните й родители.

Одобрявате ли решението на Ким да прилага своя моден вкус и към детския стайлинг на Нори?

Четете още: Целулитът на Ким (снимка)