Нина Добрев бе категорична, че няма нищо против бившия ѝ Иън Сомърхолдър да излиза с колежката ѝ Ники Рийд. Макар, че двете бяха близки приятелки, българката великодушно благослови връзката им и отказа да влиза в ролята на жертва.

На думи всичко звучи прекрасно, но когато тримата се озоваха в една стая, нещата корено се промениха. Актьорите бяха сред гостите на афтър партито на наградите „Златен глобус” и ситуацията се оказала доста неприятна за Нина.

Хубавицата от „Дневниците на вампира” се стараела всячески да избегне влюбената двойка и дори решила да потърси уединение в тоалетната, пише bgreality.bg.

„Нина избягваше Ники и Иън като чума. Тя се бе обградила с приятели и стоеше в другия край на партито. По едно време ѝ стана неловко и реши да отиде в тоалетната, но и Ники се беше отправила натам. Наложи се да я изчака настрана, докато излезе, за се промъкне в нея и да остане насаме”, сподели очевидец пред HollywoodLife.com.

Въпреки отчаяните опити на Добрев да не засича погледа на бившия си с когото имаше връзка повече от две години, преди да го зареже, накрая тримата се срещнали.

* Ники Рийд и Нина Добрев

„Нина не можеше да се крие от тях цяла вечер и накрая се сблъскаха. Беше кофти ситуация. Те вървяха с бавни стъпки един срещу друг и плахо си казаха по едно „Здравей””, добави източникът.

Четете още: Семейна снимка от Нина Добрев


* Ники Рийд и Иън