Автор
Woman.bg

Нина Добрев се снима без грим за сп. "Пийпъл"

Нина Добрев е част от от специалното ежегодно издание на списание "Пийпъл", посветено на най-красивите жени на годината.

Както вече ви съобщихме, първа в класацията отново е вечната хубава жена Джулия Робъртс. В броя участие взема и нашето момиче Нина Добрев, която, както знаем, изглежда чудесно без грим.

"В края на краищата същността ти те прави красива - твоята личност, аура и естественост", споделя 28-годишната актриса.

Добрев разкрива още, че за нея не е проблем да се появява в публичното пространство без грим. "Чувствам се съвсем удобно да излизам пред публика или да се появявам в социалните мрежи без грим. Така се чувствам истински. Когато съм с много грим, това обикновено е по работа. Когато съм вкъщи оставям кожата да диша", споделя актрисата.



Четете още: Звездни рожденици - Нина Добрев на 28: Не спазвам диети, просто внимавам какво хапвам

"Не мисля, че винаги съм се чувствала толкова удобно в кожата си. С порастването, започна да ме интересува по-малко и сега се чувствам много по-добре", признава актрисата с български произход.

Добрев често си разменя гримове и дрехи с двете си най-добри приятелки - Джулиън Хоу и Риана Капри.

А кой е любимият й бюти съвет? "Много ми харесва един цитат от Одри Хепбърн, която казва, че щастливите момичета са най-красиви. Вярвам, че това е много вярно. Усмивката е твоят най-добър аксесоар и аз се опитвам да я нося всеки ден".

В момента Нина се снима в хорър драмата Flatliners, която се очаква да излезе през септември тази година.