Автор
Woman.bg

Нина Добрев пренесе ”Дневниците на вампира” в България

Звездата, която изпълнява две главни роли в хитовия сериал „Дневниците на вампира“, убедила продуцентите му да включат страната ни в сюжета.

Във втория сезон на поредицата героинята й Катрин разказва пред двойничката си Елена за събитията, които са я превърнали в безскрупулна кръвопийца.

Действието се развива през далечната 1490 година в България. 15-годишната Катрин ражда извънбрачно дете, което веднага й е отнето, а самата тя е изгонена от родината си. Сценаристите обаче са допуснали някои неточности – в сериала главната героиня носи пищна рокля с кринолин, а по това време страната ни е под турско робство и националните ни одежди са съвсем различни, пишат от bliasak.bg.

Българският на Нина е доста странен, както ще се убедите от видеото по-долу. Дори бихме могли да кажем, че не се разбира какво точно казва.

„Момиче? Моля те, позволи ми да я видя! Нека само веднъж да я видя, само веднъж, поне веднъж! Татко, моля те!“, крещи на български Нина, докато родителите й отнасят новородената й дъщеря, без да й позволят да я погледне.