Автор
Мария Николова

Нина Добрев по-впечатляваща от всякога

28-годишната българка Нина Добрев изглежда абсолютно зашеметяващо в последно време. Освен че е сменила прическата си и в момента изглежда някак по-зряла, фигурата на брюнетката е по-впечатляващата от всякога.

Очевидно тя не се съмнява в качествата си, тъй като не изпуска повод да подчертае изваяното си тяло. А поводите не са малко – тя е в постоянно движение и пътува от столица в столица за премиерите на новата лента с нейно учатие „Трите хикса: Отново в играта“. На едно от последните събития за филма Нина Добрев се появи в невероятна ефирна рокля на стойност 7000 долара от колекцията на Зак Поузън. Тоалетът бе завършен от клъч на „Джими Чу“ и обувки на „Кристиан Лубтен“.

Красивата визия на звездата не остава незабелязана. Редица медии отделиха внимание на новата прическа на звездата и на изваяната й фигура. Едно от най-топлите поздравления, което получи актрисата за неотдавнашния си рожден ден, пък бе от колегата й Вин Дизъл.

"Честит рожден ден, Нина! Благословен съм, че имах възможността да създам магия с теб. Благодарен съм, че си от част от "Трите хикса". Ти си толкова талантлива, и душата ти е красива. Много съм горд с теб. Когато си мисля за теб, в ума ми изникват само две думи – "Обичам те". Хубава година, ангел, ти заслужаваш всичко", й написа секссимволът.