Автор
Woman.bg

Никълъс Кейдж не се довери на ВМА, оперират го в САЩ

Холивудската знаменитост Никълъс Кейдж пострада у нас. Смята се, че инцидентът е станал по време на снимките на полицейския екшън „Код 211“ у нас.

В понеделник 53-годишният актьор е бил приет във Военно-медицинска академия с фрактура на глезена, съобщиха за bTV от лечебното заведение. Оказана му е първа помощ, а лекарите са изразили готовност да го оперират веднага. Представители на Кейдж обаче са отказали и актьорът е заминал за лечение в САЩ.

Инцидентът вероятно е станал при заснемането на сцена. Не е ясно дали това се е случило на терен или в „Ню Бояна филм“, защото от киностудията отказаха коментар.

Холивудската звезда бе у нас за снимките на лентата “Код 211”. Той пристигна в средата на април и трябваше да остане около три седмици, докато трае снимачният процес. Кейдж се превъплъщава в ролята на доброто ченге, което се опитва да осуети един от най-големите банкови обири през 80-те. Засега не е ясно дали той ще продължи работата си и кога.

Звездата бе у нас с част от семейството си. Той доведе най-големия си син Уестън, снаха си и свой племенник. 27-годишният Уестън също взима участие в лентата.