През годините Николета Лозанова многократно бе обвинявана, че е повлияла негативно на кариерата на съпруга си Валери Божинов. Бившата плеймейтка и настояща водеща на предаването „Папараци“ най-после разкри личното си мнение по въпроса.

„Статистиката е най-безспорното доказателство, а тя за съжаление показва, че още преди да сме заедно, по времето на предишните му отношения, кариерата е тръгнала низходящо. Така че няма как да изпитвам чужда вина. По-скоро се надявам сега, когато отново тръгна възходящо, тази тенденция да се запази“, сподели брюнетката пред сп. „LOVE style”.

Четете още: Николета за отношението на Никол и Валери-младши

Най-обсъжданата жена в България разкри още, че караниците между двамата са предизвикани основно от факта, че Валери е много ревнив.

„За никого не е тайна, че съм доста свободолюбива, в рамките на допустимото. Искам да имам лично време за релакс и женски процедури и не обичам това ми спокойствие да бъде нарушавано в излишни обяснения за всяка моя крачка. Караниците ни са именно само от такова естество", коментира Николета.

Половинката на футболиста на втородизионния италиански Тернана сподели и още една пикантна подробност, около това как успява да се справи с ревнивостта на своята половинка:

„Ревността му е неукротима, така че смятайте, че сексът ни винаги е много бурен“, добави Николета, която ту е в София, ту при мъжа си в Италия, пише ''Пик''.