Автор
Woman.bg

Николета се оля, облече дъщеря си в кожено палто

Николета Лозанова предизвика неволно гнева на природозащитниците, като облече дъщеря си в кожено палто. В желанието си да превърне малката Никол в модна икона, плеймейтката се поувлече в стилистичните си експерименти.

Снимката предизвика фурор сред феновете и разгневи природозащитниците. Модният аксесоар принадлежи на Николета и често може да бъде забелязана с него в ежедневието си.

* Никол

Четете още: Вижте порасналата принцеса на Николета

Фактът, че облече и Никол с него, обаче разгневи силно бранителите на правата на животните. Много от тях скочиха срещу Николета Лозанова с думите, че е прекалила.

„Как можеш да обличаш детето си в палто от убити животни“, пишат те из форумите.

Други пък възмутено коментират, че за природозащитник, за какъвто се смята самата Николета, съпругата на Валери Божинов показва твърде непостоянна позиция, пишат kliuki.net.

„Не очаквах това от човек, който е помогнал на толкова бездомни животни и е приютил в дома си някои от тях“, „Много ме разочарова Ники“, пишат фенове на моделката.

Не е тайна, че Лозанова обожава животните и през годините е осиновила не едно и две. Самата Никол се радва на малкото си зайче и кученце, което получи наскоро.

Четете още: Вижте какво подари Николета на малката Никол (снимки)