Горещата брюнетка се щракна само по кристали и подлуди феновете си.

Черно-бялата фотосесия на красавицата накара дори най-верните й фенове да замлъкнат. Почитателите на брюнетката са очаровани от новата й визия. Снимките Николета направи по случай на новия си ангажимент. Тя стана лице на салон за красота.

На снимката Николета позира без дрехи, само по кристали на устните и без никакъв грим. Красавицата събра погледите си като се показа натурална, пишат от paparazzi.bg.

Четете още: Николета се обръсна!

В последно време плеймейтката почти не си позволява да се появи без грим. Освен ако предварително не е обработила с фотошоп снимките си.

Предвид, че фотографът Темелко Темелков е истински магьосник с обектива, не е изненадващо, че Лозанова с гордост позира пред него без грим. Суетната красавица за първи път от доста време си пуска снимки напълно натурална, затова пък успешно провокира феновете си.

Хубавицата не се посвени да застане пред обектива само по кристали, които блестят като истински диаманти. Лозанова се хвали, че рекламира салон за диамантена терапия, но дали подобни процедури ще я направят наистина по-красива предстои да видим.

Четете още: Николета провокира със супер фигура в басейн