"Ще изпратя кокошка, яйца и плодове за децата и за рождения ден на Николета Лозанова, която много обичам, да са живи и здрави."

Това е казала бабата на Валери Божинов - Лиляна, пише столичен вестник, цитира ''Пик''. Жената разказва как нейният внук, съпругата му и малката Никол са идвали в нейното село Българско Сливово, област Велико Търново.

Лиляна допълва, че всички от нейното семейство й забраняват да говори с журналисти по телефона. Тя също е изразила радостта си, че футболистът и плеймейтката са се събрали. Разказва и как е била много притеснена, когато разбрала, че Божинов и Лозанова са били разделени.

Ден след рождения си ден Николета пък написа следното в профила си във Фейсбук: ''Аз съм безкрайно щастлива жена и несъмнено БЛАГОСЛОВЕНА! Щастлива, защото имам обичта на всички вас, многобройните ви жестове на внимание, колажи и пожелания ме трогнаха много силно! Аз съм благословена, че имам любящ съпруг, прекрасна дъщеричка и успешна кариера и всичко това, едва на 27 години, които днес навършвам! Ако "папараци" бяха заснели живота ми до днес, нямаше да има и един миг, за който да съжалявам и силно се надявам, че след 27 години, живот и здраве, ще мога да споделя същото!!!"

А от снимките, които е плеймейтката качила, става ясно, че сред гостите на рождения й ден са били Петко Димитров, фолк певицата Анелия и рапъра 100 кила.