Автор
Woman.bg

Николета и Венета в битка за рейтинг: Какво ще предложат?

Битката за най-гледано клюкарско предаване в събота вечер е в разгара си.

Николета Лозанова обяви война на врялата и кипяла Венета Райкова като пусна предаването си „Поверително от NL” точно в часовия диапазон на ветерана „Горещо“.

И двете предавания се излъчват в събота, а битката за рейтинг е безмилостно жестока. Затова и сценаристите на двете предавания се опитват да се надцакат с интересни гости.

Едва вторник е, а надпреварата за зрители вече отдавна започна във Фейсбук.

Венета Райкова реши да покани за свой гост моделката Моника Валериева, която дълго време беше спрягана за новата на Валери Божинов.

Четете още: Венета се фука: Пак издухах Николета!

Интересното в случая е, че само преди месец Моника нарече Венета "злобна" и в свой статус, който можете да видите тук, заяви че тв водещата си измисля неверни неща по неин адрес.

Въпреки това Валериева се е съгласила да гостува в "Горещо" и дори постна два статуса, за да се похвали с медийната си изява:

Четете още: Моника: Обидно е дори да ме сравняват с Николета!

От екипа на Николета Лозанова пък ще отвърнат на удара с гостуване на Петко Димитров и Яна Акимова. Интервюто, което ще бъде взето от близкия семеен приятел на двойката - Ванко 1, ще бъде излъчено часове преди двамата да станат законни съпруг и съпруга.

Николета не пропусна да клъвне конкуренцията в своя профил във Фейсбук и също пусна статус за предаването си:

Четете още: Петко Димитров и Яна Акимова: Вече сме семейство!

От кухнята на "Поверително от NL" издават още, че по време на снимките на интервюто Ванко 1 и Петко говорят с чувство за хумор за брачните „хомоти“, за семейните мъже и „забранените” срещи по мъжки. Двойката ще разкрие истината за отношенията на Петко с бившето гадже на Яна - Орлин Павлов, и дали двамата си пият кафето заедно, както твърди поп певецът.

Четете още: Допада ли ви: Тоалетът на Яна за РД на любимия й Петко

В “Поверително от NL” Яна за първи път ще признае, че се чувства притисната и под голямо напрежение, вследствие на медийния интерес към голямото събитие. Относно светската суета Петко споделя: „И аз, и Яна се опитваме да бъдем максимално естествени, да бъдем самите себе си - това е моето амплоа, това е и нейният начин на мислене. Това са разбиранията ни за живота такива, каквито ги изповядваме! Яна много добре ме разбира и много добре си пасваме!”

Четете още: Орлин Павлов потвърди раздялата с Яна

Макар че младоженците се заричат до последно да запазят в тайна всички детайли около сватбата и гостите, в предаването двамата ще открехнат завесата около дългоочаквания празник: „Опитваме се да организираме сватбата си, така както я виждаме аз и тя, в никакъв случай няма да се съобразяваме със сватбени агенти, как се прави това или онова. Този ден е наш и ще го направим така, както го виждаме и искаме ние. За мен е най-важно Яна да бъде усмихната и ще игнорирам всичко и всеки освен нея, за да се случи това“.

Woman.bg ви пита: Кое от двете предавания ще гледате?