Автор
Woman.bg

Николета и Иван Ласкин в люта словесна война

Иван Ласкин, който доскоро се беше кротнал и не хвърляше огън и жупел в социалната мрежа, отново се активизира.

Този път на прицел взе предаването на Николета „Поверително от НЛ“, което явно е видял чак сега и е изпаднал в закономерно възмущение.

У нас има такива водещи, че като ги видях, реших, че по-скоро ще се съглася да ми извадят зъб през г*за, отколкото да им гледам простотиите, изкуствените фрази и мяученето на водещата.

Това предаване не трябваше да бъде „Поверително с НЛ“, а истинското му заглавие да зчучи „Отвратетилно от НЛ“, където под НЛ може да се разбира Няма Лице, или Недолюбено Ла*но. Защото подобни гадории могат да бъдат кръстени само така, за да бъдат подготвени зрителите какво ще видят на екрана.

Четете още: Да или не: Николета с къдрава коса

Николета побърза да отвърне на нападките със следния текст:

""Не се впечатлявам от застаряващи актьори, които с меланхолия си спомнят за отминалата слава и са известни с една-единствена роля", избухна футболната съпруга.

Веднага след това Николета написа: "Тази вечер посвещавам поредния брой на "Повеверително от NL" на всички "Граждани" от село Рупча".

Словесната война между двамата продължи с изказвания на актьора пред столичен вестник.

Пред „Галерия“ Ласкин нападна Николета Лозанова с думите, че не обръща внимание, камо ли да го е страх от „паве, бордюр, използвана тоалетна хартия, или човече, пръднало пред блока му“ – това са точните определения, които използва актьорът.

Иван Ласкин сравнява Николета Лозанова пред вестник „Галерия“ с цитираме – „изпростачен тъпоумен ендемит“, „възлеста зеленикава храчка“, „гангрена“ и прочие, като умолява медиите да престанат да го замесват в скандали и полемики с „безпросветни идиоти“.

„Разпоретина Би“, „Никлозета“, „Издристия“ и други подобни индивиди не ме интересуват, казва Иван Ласкин. А колкото до „единствената“ му роля, която е имал, според Николета Лозанова, той я съветва да се допита до енциклопедията на България.

„Само да има предвид, че книгата се отваря по различен начин от краката“, услужливо й даде напътствия Иван Ласкин.

Четете още: Николета и Никол с еднакви тениски (снимка)

Поредният отговор на Лозанова от днес не закъсня. Ето го и него:

"Когато пребориш порока си към "селските" блага (греяната ракия) лично ще ти звънна, за да се запознаеш с мен! Тогава ще се увериш сам ,че има нещо по което си приличаме.... И двамата обичаме суши! Надявам се да не си забравил как, докато беше в "Биг Брадър" със статут на гост-звезда и всички съквартиранти гладуваха, ти се тръшкаше да си получиш порцията суши, която ти се полага по договор! Обещавам аз да платя обяда и да те почерпя... Не искам да харчиш пари по чужди жени, знам че не обичаш!"

Woman.bg ви пита: На чия страна сте в тази словесна война?