Приятелката на Григор Димитров - Никол Шерцингер, помогна на актрисата Сара Хайланд да спечели липсинг битка със звездата на Лос Анджелис Клипърс ДеАндре Джордан. Шоуто се състоя в четвъртък вечерта, а участниците в него трябваше да изпълняват песни, без обаче да издават звук - само и единствено с помощта на движението на устните и с колкото се може повече артистичност.



Актрисата от ситкома "Модерно семейство" започна с изпълнение на хита на Аланис Морисет Right Through, а баскетболистът от НБА отвърна с Kiss frome rose на Сийл. За своето второ изпълнение ДеАндре стана най-високата панда, тъй като "изпя" Panda на Desiigner, а Сара получи подкрепа от Никол Шерцингер за своята интерпретация на Don't Chа. Бившата вокалистка на "Пусикет Долс" се качи с нея на сцената и в крайна сметка тяхното наелектризиращо и секси изпълнение реши Lip Sync Battle в полза на актрисата.

Както е известно, само допреди няколко дни Никол Шерцингер беше в България заедно с Григор Димитров. Двамата пристигнаха миналия петък, а във вторник американската певица се стегна багажа и пое обратно към Ел Ей. По време на престоя си у нас Никол посети много от културните забележителности на София, но така и не се появи на партито на участниците в турнира Sofia Open. Вместо това тя предпочете да се наслади на интимна вечеря с Григор в новооткрит японски ресторант в столицата.

Surprise! Guess who was a secret guest on #lipsyncbattle tonight?!? Me and my honorary Pussycat Doll @therealsarahhyland killin' it on stage!

Видеоклип, публикуван от Nicole Scherzinger (@nicolescherzy) на