Американската поп дива и годеница на българската тенис звезда Григор Димитров – Никол Шерцингер, пусна предизвикателна секси снимка в профила си в Инстаграм. Певицата е в Москва, а кадърът е от церемонията, състояла се в Болшой театър по повод връчването на наградите BraVo Іnternational Music Awards, на която Никол бе специален гост.

Съвсем наскоро Мария Шарапова, с която Гришо се раздели преди две години, публикува не по-малко закачлив черно-бял кадър, на който рускинята позира по гол гръб в леглото.

Мария Шарапова развълнува мъжете с гола снимка

Преди няколко дни бившата изгора на Григор Димитров призна в интервю, че преди месец случайно се е срещнала с Гришо в Ню Йорк. Дали обаче срещата между двамата наистина е била случайна, при това в такъв многолюден и огромен град като Ню Йорк, можем само да гадаем. Да повярва на случайната среща със сигурност е още по-трудно на самата Никол.

Каквото и да се е случило в бившата двойка - Маша и Гришо, едно е ясно – по думите на Шарапова двамата разговаряли 5 часа и буквално затворили ресторанта. "Той бе много важна част от моя живот. Григор е изключително чувствителен, спокоен и специален човек за мен. Приятно ми е, че запазихме чисто човешките си отношения", сподели Шарапова.

Шарапова и Гришо на тайна вечеря в Ню Йорк

Признание, което спокойно може да предизвика ревност у настоящата половинка на Григор и да провокира желание да пусне предизвикателна снимка, на която американката позира в стилна и сексапилна рокля с голо рамо.

Дали това не е отговор на голия гръб на Шарапова и признанието й за личната й среща с Григор, можем също само да гадаем. Факт е обаче, че реакцията на Шерцингер дойде веднага след изказването на бившата руска изгора на Гришо.

Под кадъра Никол е написала многозначителен коментар "От Русия с любов". Веднага след секси кадъра певицата публикува и друг, на който яде черен хайвер. Под него певицата пише, че е най-щастливият човек, когато се храни и обожава храната.

Докато Никол Шерцингер пръска сексапил от Русия, Григор усилено тренира за турнира "Мастърс 1000" в Маями.