Модната икона Никол Ричи най-накрая осъществи дългогодишните си планове и създаде модна линия облекла към марката House of Harlow 1960.

В продължение на години феновете на звездата не спираха да я молят да създаде собствена колекция дизайнерски облекла, тъй като стилът на Никол е признат не само от почитателите й, но и от модните критици по цял свят.

"Вълнувам се, че освен аксесоарите вече можем да представим на клиентите и линия облекла, които перфектно да допълнят визията им. House of Harlow 1960 е чудесна марка и аз се радвам на възможността да обединя усилията си точно с нея", каза Ричи в изявление.

Четете още: Никол Ричи с лилава коса

Колекцията на Никол напълно се придържа към бохемския й стил и основно набляга на фееричните рокли, широките панталони и размъкнатите тениски.

Цените на моделите варират от 60 до 300 долара, а на сайта HouseofHarlow1960.com почитателите на звездата могат да си купят каквото пожелаят от колекцията.

* визия, вдъхновена от стилът на Никол Ричи

Неотдавна Никол сподели, че съпругът й, рокерът Джоел Мейдън, не харесва тя да експериментира със стила си и предпочита по-обикновените дрехи, пише БГНЕС.

Четете още: Вижте Ким и Никол Ричи като тийнейджърки

* Никол с дъщеря си

"Осъзнах, че мъжете не обичат прекалено много дрънкулки и звънчета по дрехите. Не си падат и по шапките и червеното червило, привлича ги простотата и.., късата пола. Шокиращо", сподели звездата.