Едва ли някога ще разберем точните пластични операции и корекции на актрисата Никол Кидман.

Съдейки по снимките на звездата от петък вече, Кидман изглежда е решила да премине от инжекциите към по-драстичните мерки за разкрасяване. Този път не за лицето, а за тялото, увеличавайки размера на бюста си.

46-годишната красавица все още не е коментирала пред медиите дали наистина е прибегнала до хирург, за да направи гърдите си по-големи, но разликата е налице:

* Никол сега и преди 15 години

На събитието „Life Ball” в Мелбърн, Австралия Никол бе придружавана от съпруга си Кийт Ърбън.

Никол се бе спряла на рокля в телесен нюанс с дълбоко деколте и дължина до земята на модна марка Prada. Косата й бе вързана назад, а множество бляскави бижута допълваха елегантна й визия.

Носителката на „Оскар” много пъти е признавала в интервюта големия си интерес към ботокса. За звездата това се оказва най-безполезненият и ефективен начин да се пребори с признаците на старееене.

„Единствено съм пробвала ботокс, но не харесах как изглеждаше лицето ми след това. Сега не използвам подобни неща. Аз съм напълно естествена и нямам нищо по лицето си или някъде другаде по тялото”, коментира още актрисата.

Бихте ли й дали 46 години?

Да видим дали Никол този път ще признае за корекцията на гърдите си...

Woman.bg ви пита: Според вас съвсем естествен ли е нейния нов подмладен облик?

* Никол с по-малък бюст през 1992-ра на премиерата на Far And Away, на наградите Оскар през 2001-а и в Австралия през 2008-ма

Четете още: Подмладяващи прически