Автор
Woman.bg

Никол Кидман не бе поканена на сватбата на дъщеря си

Осиновената дъщеря на Том Круз и Никол Кидман - Бела, се е омъжила на тайна сциентоложка церемония. Актрисата обаче не е била поканена.

22-годишната Изабела, която работи като фризор и гримьор и неотдавна стана сциентоложка, е казала "да" на приятеля си - IT консултанта Макс Паркър, с когото излиза от началото на годината, в луксозния хотел "Дорчестър" в Лондон на 18 септември.

Според информация на британски медии Том Круз не само е присъствал на важния ден, но и е платил за цялата сватба, която е струвала солидна сума, въпреки че не е била пищна. Това си личи и от снимките от сватбеното тържество, на които се вижда, че булката е била облечена в къса бяла рокля, съчетана с черен чорапогащник, шаферките в розови гащеризони, които после са заменили с черни мини рокли, а младоженецът и шаферите са били със семпли бели ризи и вратовръзки.

Сутрешна доза секс: Никол Кидман

Бюти-гаф от Никол Кидман

Кидман е била в Лондон, но освен, че не е била в листата с гостите, дори не е знаела за сватбата на осиновената си дъщеря, заяви източник за "Ню Йорк пост". Но според други източници актрисата е била информирана за събитието, но не е била поканена, защото младоженците са се притеснявали, че присъствието й ще предизвика нежелано медийно внимание към специалния им ден. На сватбата не е бил и осиновеният им син с Круз - Конър, който също прие сциентологията.

Само преди дни стана ясно, че Франсис Бийн Кобейн, 23- годишната дъщерята на Кърт Кобейн и Кортни Лав, се е омъжила тайно за приятеля си Изая Силва, а Лав въобще не била поканена и дори научила за събитието дни по-късно.

Това предизвика у скандалната дама доста абсурдна, лично според нас, реакция. Кортни качи снимка с доста по-млад от нея красавец в социалната мрежа Instagram и в коментар под нея индиректно заяви, че всъщност самата тя не е искала да отиде на сватбата, защото е предпочела да бъде с хубавеца от фотоса: "Ако мислите, че съжалявам, че не се появих на разни важни събития тази седмица, помислете отново. Бях с @jamesnorley". Признанието бе допълнено от хаштагове, обясняващи, че за Джеймс Норли си струва да пропуснеш всяко събитие, както и констатациите "не мразете" и "завиждайте".