Австралийският кънтри певец Кийт Ърбън за пореден път не спести комплименти към съпругата си Никол Кидман и публично я нарече "страхотна съпруга".

46-годишният изпълнител, който е женен за актрисата от седем години и заедно отглеждат двете си дъщери, е категоричен, че Никол е балансьорът в звездното семейство и много му помага да разпределя по равно времето между семейството и музикалната си кариера.

"Нямам думи, с които да опиша Никол, тя е невероятна съпруга. Ние пътуваме много като семейство и тя винаги успява да организира нещата, за да бъдем заедно. Ники изцяло се съобразява с графика на децата, може да ги вземе дори по средата на деня и момичетата да са с нея по време на работните й ангажименти. Аз не бих могъл да се справя с това", коментира в интервю Ърбън.

За да се справя с различните си задължения и натоварения си график, семейство Ърбън-Кидман се опитва максимално да пътува навсякъде заедно. "Ако не сме заедно няма как да стане, когато съпругата ми снимаше филм в Мароко, ние всички отидохме там на почивка и бяхме с нея през цялото време", добавя звездата.

Кънтри певецът и актрисата не веднъж са споменавали, че се радват на стабилен брак, изпълнен с много радост, любов и две прекрасни малки момичета.

Източник: БГНЕС