Глен Бурати е 6 годишно дете от Флорида. Той има аутизъм и епилепсия. Преди известно време трябвало да отпразнува рождения си ден и по този повод майка му поканила 16 деца от неговия клас, но никой не дошъл – историята разказва Zajenata.bg.

Нейното сърце било разбито, така че решила мъката си да сподели във Facebook и да потърси помощ.След като прочели това 15 деца и техните родители в околностите на мястото, където живеят се организирали да изненадат момченцето по най- неочакван начин.

Четете още: Котето и детето с аутизъм

Заедно с местните пожарникари и полицаи те му купили различни подаръци, но пристигнали с истински пожарни камиони, полицейски коли, дори и малък хеликоптер, от който пилотът махал на Глен.



За жалост имало край, а преживяването било незабравимо. Детето имало възможност да се запознае отблизо с всички онези, които гледа само по телевизията или чете за тях в книгите.

Всичко това изглеждало фантастично за детето и неговата мечта се сбъднала един ден да види и докосне всички тези камиони, оборудване, автомобили, Глен е преживял най- хубавият си рождения ден.

Споделянето на проблема понякога може да го реши по най-добрият и неочакван начин.

Така го изненадали: