От векове насам татуировката е един от най-използваните символи, с които човек демонстрира отношението си към света, философията си за живота или принадлежността си към дадена субкултура.

Не е известно кога за първи път човек е използвал мастилото, за да украси тялото си, но се смята, че татуировките съществуват почти от началото на световната история, като се предполага, че те произхождат от Древен Египет.

В днешно време татуирането продължава да бъде много актуално, а модата сред символите постоянно се мени. Въпреки това има няколко вида татуировки, които е най-добре да избягваме, тъй като са твърде демоде, освен това са прекалено широко разпространени. Дами, никога не си татуирайте:

1.Йероглифи

Всички знаем вица за патицата по пекински и винаги, когато видим някого с татуировка – йероглиф се сещаме за него. Какъв е смисълът да си татуираме нещо, за чието значение не сме сигурни? Освен това чисто визуално йероглифите са демоде.

2.Зодия

Татуирането на символ от зодиaка също не е проява на много добър вкус, по-скоро говори за липса на въображение. Съществуват много други начини и татуировки, с които можете да разкриете нещо повече за характера си.

3.Надпис върху деколтето

В последно време тенденцията с татуировка в единия край на деколтето, продължаваща до рамото, нашумява все повече, но може би е добре да помислите за друго място, ако искате да си татуирате надпис. За разнообразие.

4.Трайбъл

Всъщност трайбъл татусите могат да бъдат чудесна идея, стига да сте запознати с историята и значението им. В древността мъжете и жените са си татуирали различни символи, защото по този начин се разграничавали отделните групи и племена. Освен това се смятало, че татуираните тела са много по-привлекателни.

5.Име или инициали на мъж

Нищо и никой не може да ви попречи да обичате някого, но бихте могли да демонстрирате привързаността си към любимия, татуирайки си друг символ, а не името му. Никога не си правете татуировка, за която един ден може много да съжалявате и дори да се наложи да преправяте.