Автор
Woman.bg

Незначителните навици, които описват характера ни

Със сигурност знаете, че поведението ни говори за начина, по който се чувствате и по който възприемаме света. Затова не е никак странно, когато установим, че неща като походката, рисунките в дневника, яденето в късните часове на деня могат да разкрият любопитни страни от характера ни.

Хората, които обичат да размахват ръце по време на ходене, например, са по правило открити и непосредствени. Те не са свикнали да прикриват мислите и емоциите си. Трудно можете да ги упрекнете в затвореност и недоверчивост. Всъщност, тези хора често страдат от откровеността си. В същото време заразяват останалите около себе си с жизнерадостност.

Похапвате ли нощем?

Хората, които се измъкват изпод завивките, за да отидат да си грабнат нещо от лавицата в хладилника, обикновено са подложени на стрес. Колкото по-чести са отскачанията до хладилника, толкова по-сериозен е проблемът с нервната система. Трябва да подчетаем, че хората, които закусват по този начин, рядко поставят навика си под въпрос – в смисъл, че може би има нещо в живота им, което не върви подобаващо добре.

Разберете още по темата тук!