Автор
Woman.bg

Нежност и солен аромат на плажната ви сватба

Сапфирено море, безкрайно синьо небе, аромат на сладки цветя и едно момиче, потънало в мечти за предстоящия ѝ красив живот с любимия си...

Такава е и цялата атмосфера на една плажна сватба – замечтана, сънена и много нежна.

Не сме единствените, които искат да кажат „Да“ на половинките си на плажа, до морето, сред шума на вълните и соления бриз.

Има неща обаче, за които е добре да помислите преди да започнете да организирате плажната си сватба. На първо място, локацията - можете да изберете необитаван плаж, взет от концесионер или пък собственост на хотел. В последните два случая ще трябва да преговаряте със собствениците и да получите тяхното разрешение за сватба на плажа им (за информация и помощ се обръщайте към общината), а в първия – трябва да се съобразите с условията на необитавания плаж (липсата на ток, трудното съхраняване на храната, настаняването на гостите и пр.)

Изберете датата на сватбата внимателно – желателно е да избягвате най-активните туристически периоди от сезона. Часът на церемонията също е от значение. Следобедна венчавка с вечеря е най-прохладният и романтичен вариант според нас.

Подгответе събитието си умно – нека всичко се случва на известно разстояние от водата, за да си спестите инциденти. Подсигурете чадъри и много вода – понякога слънцето може да бъде коварно.

Когато стигнете до вечерята, заложете на лека храна, полята с ароматно розе, например. Плажната сватба внушава ефирност, нежност и свобода, нека всичко бъде подчинено на тях.