Безоблачната любов е един голям мит и истината е, че когато държите на отношенията си с човека до вас, трябва да сте на щрек за някои "нередности", които първоначално може да ви се иска да пренебрегнете, тъй като не осъзнавате колко са съществени.

Разбира се, не е необходимо да се съсредоточавате твърде много върху тях, защото това, че ги има, съвсем не означава, че връзката ви е пред разпад, но все е добре да се опитате да ги решите.

1.Винаги вие започвате разговорите

Ако вие сте единствената инициативна страна във връзката ви, то определено трябва да разберете защо е така. И не се успокоявайте с това, че той ви отговаря учтиво и ви омайва с думи. Това, че той не ви изпращя съобщения и не ви звъни първи, не е добре.

2.Той избягва да се снима с вас

Някои хора просто не обичат да се снимат много, много и това е съвсем нормално. Но ако профилът му във Facebook е пълен със снимки с негови приятели и познати, а вие по някаква причина липсвате, то проблемът е някъде другаде.

3.Не ви отговаря в социалните мрежи

Да, личната ви комуникация е най-важна, но поведението в социалните мрежи на половинката ви също трябва да бъде на ниво. Някак си е озадачаващо как, когато се гушкате в леглото той е разговорлив и всичко е чудесно, изведнъж да запазва мълчание пред другите. Сякаш той иска връзката ви да остане скрита, а това не би трябвало да ви ласкае.

4.Интимните ви отношения изстиват

Един от най-прекрасните периоди в любовните отношения между двама души идва точно, когато дискомфортът и предпазливостта помежду им започне да изчезва. Говорим за моментите, в които ви е приятно да сте си заедно, но не изпитвате постоянната нужда да се целувате и да сте на минимална дистанция един от друг. Това показва, че връзката ви е преминала на следващото по-зряло ниво. Единствено внимавайте това да не премине в охладняване, все пак страстта между вас трябва да се запази.

5.Много често се опитвате да "запълвате" неловкото мълчание

Дори и между двама души да съществува силно привличане и желание за продължителни отношения, понякога се случва темите им за разговор по някаква причина да се изчерпят и да настъпи неудобна тишина. И въпреки че това е нещо нормално, ако се случва често и продължава твърде дълго, имате проблем.

6.Пренебрегвате себе си

Прекрасно е, когато тъкмо сте започнали нова връзка и сте настроени романтично и някак сте загрижени за комфорта на половинката си, но ще направите грешка, ако забравите за себе си. Ако отстоявате себе си, ще получите много повече уважение от вашия човек и той ще се съобразява с това, което е от значение за вас. В противен случай, пренебрегвайки собствените си интереси и предпочитания, ще накарате и него да забрави за тях и след известно време това ще ви пречи.

7.Той вече не прави онези малки мили жестове

Вече не излизате без повод? Не получавате комплименти? Чувствате липса на внимание? Да, не си внушавате, имате проблем. Романтиката във връзката ви е много важна, не допускайте да си отиде. Опитвайте се да поддържате огъня. Добре е да поговорите.

8.Обсебени сте от телефона му и от профилите му в социалните мрежи, и съмненията ви не спират

Когато по някаква сте разделени и единственият ви контакт е чрез интернет, "следенето“ е нормално. Въпреки това трябва да намерите златната среда и да не оставяте параноята да ви завладее.

9.Той никога не участва в съставянето на общите ви планове

Слабоинициативните мъже са труден случай. Ако не сте от жените, които обичат да командват парада и да правят сами общите планове, поговорете с половинката си. Той също трябва да взима отношение и да постъпва като мъж.

10.Натоварвате приятелите си с любовните си проблеми

Напълно разбираемо е да търсите помощ и съвет от близките си приятели, когато изпитвате съмнения в нещо или някого, но запомнете, че няма кой друг да реши проблемите във връзката ви, освен вас и половинката ви.

11.Хвърляте прекалено много усилия

Изпробвали сте всичко, но така и не сте доволни от развитието в отношенията ви? Тогава ги преосмислете.

снимки: cosmopolitan.com, mymediacreation.co.za,quotesgram.com,talpaztch.wordpress.com,thebrunettediaries.com

Последно от woman.bg