Автор
Кристина Кирова

Невиждано досега писмо на лейди Даяна разказва за тегобата й

Невиждано досега писмо на принцеса Даяна, в което тя разказва за тегобата да си част от кралското семейство, бе публикувано преди няколко дни от британските медии.

Писмото е написано на 3-ти декември 1991 г. и е адресирано към приятеля й Дъдли, интериорен дизайнер. Изповедта е изпълнена с отчаяние и чрез нея лейди Даяна търси приятелска подкрепа. Тя разкрива подробности около отношенията си с членовете на кралското семейство, които силно я тревожат. Вижте тайното писмо на Даяна, което тя пише 6 години преди трагичната си смърт.



Скъпи Дъдли,

Беше ми толкова приятно по време на обяда ни днес. Той беше специален по много причини и една от тях беше чудесният ни разговор.

В момента се чувствам изолирана, повече от всякога, виждайки какво се случва в държавата и в това семейство.

През последните няколко години участвах в програма за себеразвитие и благодарение на нея разбрах какво преживяват хората, които страдат и имат нужда от любов и подкрепа, независимо дали са хоспитализирани или са на улицата.

Усещам, че имаш вяра в мен, Дъдли, и не знаеш колко много означава това за мен в момент, в който съм неразбрана от близките си.



Много бих искала да продължим разговора си през януари, когато всичко ще е по-спокойно и всекидневието няма да е толкова забързано и напрегнато. Имам нужда от съвета ти.

Ти си много скъп и специален приятел, Дъдли. Обядът ми с вас тримата беше много хубав. Много се забавлявах с чувството за хумор на Пийт и Иън.

С много обич,
Даяна