Вие сте миньонче, а той – едър и висок. Преоткрийте своята сексуалност с позите, които ви предлагаме тук. Те са особено подходящи за партньори с по-отличителна разлика в ръста. Не само ще разнообразят сексуалния ви живот, правейки го по-интересен и забавен, но и ще ви доставят комфорта и удоволствието, за които винаги сте мечтали.

Катинар


Седнете на ръба на маса, шкаф или бюро. Увийте бедрата си около партньора и подпрете ръцете си върху масата. Партньорът ви е обгърнал ханша ви с ръцете си. Така двамата сте заключени в един приятно изгарящ капан, наречен секс.

Лотос


Мъжът сяда в поза лотос, а жената се настанява отгоре му, като дупето и таза й трябва да се смъкнат в дупката, оформена при кръстосването на краката му. Нейните бедра обгръщат кръста му и краката й се кръстосват зад гърба му. Основното движение при тази поза идва от мъжа, който прави тласъци, без да отлепя крака и седалище от пода (леглото).

Охлюв


Легнете по гръб и поставете глезените си върху раменете му. Тази поза предполага много нежност и дълбоко проникване.

Вертикална езда


Това е секс поза, при която мъжът поема жената в ръцете си, докато е изправен. Тя обвива краката си около хълбоците му и се оставя на неговите сила и тласъци. Ако той се измори, може да се облегне на стената, а след това да се обърне и да притисне върху нея и партньорката си.

Амазонка


Той е седнал на стол, а тя се е отпуснала върху него. Освен дълбоко проникване, тази романтична секс поза позволява и на двамата партньори да се насладят на плътния допир на телата си.

Равновесие



Тя е коленичила с единия си крак, а с другия – свит в коляното, е обгърнала едната страна на партньора си. Той е заел същата позиция в огледално на нея положение. Позата носи еднакъв комфорт и удоволствие и за двамата партньори. Едната му ръка е на хълбока й, за да може да контролира движенията й.