Няма по-подходящо име за творението на Klab Architects – Широко отворената вила.

Постройката отвън почти може да се нарече монолитна, ако ги нямаше прозорците, които са в изобилие и създават диалог между просторния бял интериор и заобикалящия Елински пейзаж.

Основната спалня се намира непосредствено до един много шикозен стъклен коридор и е буквално окачена над част от всекидневната, работния кабинет и трапезарията, които се разпростират върху по-голямата част от първия етаж.

Акцентът на всекидневната, която се отличава със стени двойно по-високи от традиционните, е зашеметяваща камина, която пространствено и визуално взаимодейства с отвореното пространство край басейна.

Обзавеждането във всекидневната и интимната част под спалнята се състои от огромни бели плюшени дивани и декоративни акценти в наситен абанос. Тази тема продължава и в откритата трапезария, където дванадесет черни стола са наредени около внушителна маса.

Любимият ни щрих са таванските прозорци, които осветяват много места от къщата. Друг великолепен щрих е игривата зелена стъклена баня, която предлага неочакван оазис от цвят в заобикалящата белота.