Автор
Woman.bg

Невена: Подобен тип формати не дават нищо на участниците

Невена Цонева коментира противоречивото си участие в предаването "Гласът на България".

Противниците на нейната поява в шоуто за таланти, сред които бе и колежката й Рут Колева, твърдят че тя е имала своя шанс като победител в първия "Мюзък Айдъл" и не би трябвало да се състезава наравно със стартиращи таланти. Други пък коментираха и факта, че Невена има дългогодишна връзка с барабаниста на Ку-ку бенд Венелин и по тази линия също не би трябвало да се изявява в предаването.

Четете още: Невена се отказа на финала на "Гласът на България" - как ще коментирате?

Ето как Невена коментира нападките пред сп. "Блясък": "Нямаше друго решение за участието ми в този формат, тъй като аз отидох там не заради наградата, а заради състезанието.". Певицата сподели и какво я е посъветвал в трудните моменти нейния ментор Миро, с който тя дори има записани песни. "Нещото, което той ми каза беше, че трябва да се доверя на вътрешния си глас, без да обръщам внимание на каквито и да е било злословия, съвети или коментари. Винаги ме е подкрепял, особено в това състезание. Беше ясно от самото начало и за мен, и за него, че няма да е лесно".

"А на коментарите, че мястото ми не е там, ще кажа само, че по регламент никъде не пише, че популярни хора не могат да участват. Само гласът има значение, това е мотото и на самия формат. " - допълва тя.

Невена коментира и че според нея подобен тип предавания не дават нищо на участниците. "Така или иначе подобен тип формати не дават нищо на участниците. Това се вижда ясно след всички риалитита, направени до момента. Ако някой е решил, че е нещо различно, жестоко се е заблудил. На мен ми е пределно ясно, ето защо отидох в "Гласът на България"., за да се забавлявам и за оставя следа ... И мисля, че го постигнах".



Певицата коментира и връзката си с барабаниста Венко и допълни, че тя не и е помогнала в никакъв случай в изданието. "Това, че с Венко имам връзка от 7 години, че с Миро вече имаме общи песни и че съм близка с екипа на "7/8", може да да ми донесе само негативи. Но това със сигурност е последното нещо, което се толелрила в тази организация. Това го знаят всички, които са работили със "7/8". Факт е, че "Ку-Ку бенд" са най-добрите музиканти в България и не само, а на мен ми се пее с такива музиканти!" - допълва тя.