Уголемяването на устните е една от най-популярните козметични процедури. Не всички случаи обаче са успешни. Вижте няколко жени, при които нещата са се развили много зле.

Лаура Самърс била пристрастена към пластичната хирургия до момента, в който се случил гаф с устните й. Тя е похарчила 90 000 долара за различни процедури. „Един ден се погледнах в огледалото – приличах на чудовище,“ казва тя. След една интервенция устните й се надули до 4 пъти от нормалния им размер. Необходими са били месеци преди устните да спаднат. 20 месеца след процедурата все още не са с нормален размер. Риалити звезда влиза в спешното отделение.


През 2015 година Фара Ейбрахам решила да си увеличи устните, което я принудило да посети бърза помощ. 23-годишната риалити героиня пусна тези снимки в своя Twitter. Моделът, чиято кариера беше разрушена от пластични операции



Присила Капуто започнала да си слага инжекции с колаген в устните, за да ги направи по-сексапилни. Тя обаче се пристрастила дотолкова, че лицето й станало неузнаваемо и вместо да й отваря вратите за кариерата, започнало да ги затваря. В интернет нейните снимки се разпространявали със смешни надписи и тя станала за посмешище. Капуто обвинява гаджето си, който е пластичен хирург, за това, че не я е спрял, когато желанията й започнали да излизат извън контрол. Тя е посещавала психолог, за да й помогне в отказването от манията й.

Източник: lifebg.net