Екипът на Хилтън София кани всички, които ще бъдат в София по време на празниците на един различен Великден.

Различен е с това, че професионалистите от ресторант „Сезони“ ще се погрижат за празничната трапеза, а гостите на хотела ще имат време да бъдат заедно със семействата си без да се налага да се готви за традиционния великденски брънч в ресторант “Сезони”, който ще се проведе на 1 май, от 12:00 до 15:30 ч. Празничният бюфет ще прелива от великденски изкушения: козунак, свежи салати, спаначена супа, великденско агне и много други кулинарни изненади. Гостите на събитието ще могат да опитат картофена салата с яйца от пъдпъдък, салата от спанак и гъби, филе от пъстърва върху задушен спанак, пилешки гърди, мариновани с чесън и кисело мляко, пресни картофи с копър. Десертният бюфет ще включва изкусително ранообразие от кремове, мусове, тарталети, чийзкейк, разбира се, козунак и още десерти за ценители – с шоколад, ягоди и др. За великденското настроение на гостите ще допринесат и най-пъстрите великденски яйца, боядисани специално за тях, великденската градина във фоайето на хотела и ръчно изработената празнична декорация от фондация „Рождество Христово”.



Екипът на “Wonder Group” ще се погрижи за великденското настроение на малчуганите, които ще се забавляват с много игри и състезания – украсяване на великдески яйца, пролетни рисунки и великденски апликации.