Автор
Woman.bg

Нестандартна, но приказна френска сватба на един редактор на Vogue

Редакторките във Vogue са от онези вдъхновяващи личности със шеметен живот, които диктуват модните тенденции, имат почти същия статус като на известните личности, и прекарват времето на работа, за да търсят възможно най-интересните случки, които да споделят на своите читателки.

Днес сме решили да обърнем внимание на една нестандартна, интересна и колоритна сватба, а именно тази на Клоуи Мале - интернационален редактор за американския Vogue, в Южна Франция.ю

Няколко факта за сватбата

Можем да забележим, че тя е решила да заложи на бяла, но доста семпла рокля - без излишен тюл, спретната и в същото време ефектна.

На нас ни харесва и фактът, че повечето средства за сватбата са вложени в това обстановката да е направена романтично, декорите да са красиви и ефектни, в типичен селски френски стил.

Романтична приказка в бяло,златно и дантела

Това в никакъв случай обаче не означава безвкусица, а напротив - едно прекрасно съчетание между традиции, усещане за красота и много, много цветни настроение.

Всяка табелка на сватбените маси е собственоръчно написана, а, като в старите френски филми, след края на празненството един ретро автомобил очаква влюбените и ги отвежда на меден месец.

Свещи, романтика и нежност в тоалетите - така бихме могли да определим тази сватба, която много ни допада! А вие, момичета, бихте ли се омъжили по този нестандартен начин?

Включете се в новия Viber публичен чат на Woman.bg! Там ще можете да следите последните коментари на дамите на Woman.bg, както и техните предложения за инетресни статии, свързани с живота на красивата и успешна съвременна жена.