Автор
Woman.bg

Нещата, които мразехме като деца, но обожаваме като възрастни

Потребител в Reddit решава да зададе гениалния въпрос: "Какво е това, което като дете смятахте за наказание, а днес - за награда?"

Виж какво, ако не се държиш прилично, връщаме се вкъщи и си лягаш ВЕДНАГА в леглото!

Спомняте ли си подобни "наказания"?

Ето част от тях:

1. Следобедният сън. В детската градина беше най-неприятната част от деня, а днес повечето от нас могат само да мечтаят за няколко минути сладка дрямка.

Четете още: Like-ни живота

2. Да седиш мирно. Защото, какво по-хубаво от това да си седиш и да не правиш нищо? "Съжалявам шефе, не мога работя по този проект. Трябва да седя в ъгъла 20 минути."

3. Да ти купуват чорапи. Дрехите са най-досадният подарък за децата, а днес? Бихте ли отказали чифт топли чорапи?

4. Да ходите на пазар за дрехи.

Макар че много възрастни продължават да не обичат ходенето по магазините, изразът "шопинг терапия" говори сам за себе си. Просто магазинът за играчки вече не ви привлича.

Четете още: 12 твърдения, които ни пречат в живота

5. Да те пратят в леглото. Децата (си мислят че) нямат нужда от сън. А днес? Нямате търпение да се довлечете до това топло и уютно място, където можете да захвърлите всички грижи.

6. Да ядеш зеленчуци. Като малки всички мразехме "зелените неща", а днес някои хора биха живели само на салати... ако не излизаше толкова скъпо.

Четете още: Да застанеш лице в лице със своята Голяма Любов 22 години по-късно (видео)

7. Люто

Чудехте се как може да си причиняват това, нали?

8. Да ходиш на училище

Като дете да ходиш на училище по 5 часа на ден изглеждаше чисто мъчение. Сега да си седиш и да учиш яки неща по цял ден - при това безплатно - това е раят на земята!

Източник: obekti.bg